onsdag 20 oktober 2010

Syster, syster, syster

Idag ringde det ett ROLIGT samtal hem till oss!!!!!
Det hör inte till vanligheterna så det måste verkligen belysas ;-)  De flesta som ringer vill sälja nåt eller så vill de att man ska göra nåt man inte har lust med, hi hi.

På kvällskvisten när vi bänkade oss för att äta lite middag framför TV:n så ringer det på telefonen och matte svarar - och låter helt plötsligt fnittrig och glad och lite småförvirrad... Lämnar över telefonen till hussa som blir lika knollrig hon. Då är det min systers matte Ida som ringer!!! Ååååååhh så glada vi blir allihop då!! Syster har flyttat till Stockholm hon också (fast det visste vi ju redan) och bor supernära oss!! Samtalet var låååångt och så bestämdes att vi ska träffas nästa vecka!

Syster Karishma heter numera Zuma och hon bor "nästan bara några gator bort" skulle man kunna säga. Jag vill träffa henne nu-nu-nu-nu-nuuuuuuuuu!!! Men det går inte... )-; Hon, min busiga syster, har opererat sig och får gå omkring med en plaststrut på huvet! Då kan man ju inte busa eller nånting... så vi väntar tills hon får ta av sig den.

Stackars lilla syster Karishma-Zuma.... Jag hoppas det går bra så hon blir frisk och hel igen - då ska vi busa!!!

Längtar gör,
Merlyn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar